Månadsbrev - april

Månadsbrev - april

Månadsbrev april

April blir en månad med spännande uppdrag och nya produkter.
 
Nu väntar jag med spänning på mina tryckta skärbrädor och brickor! Prototypen kom i förra veckan och det blev otroligt bra. Härligt att arbeta med svenska leverantörer som får fram allra högsta kvalitet av min konst. Brickor och skärbrädor kommer att finnas till försäljning i min webbshop samt i butiken Ordna&Inreda på Köpmangatan 50 i Eskilstuna, en underbar inredningsbutik med kända märken från de nordiska länderna. Där finns mina tyger, tapeter, kuddfodral, Fine Art Prints samt original och konstkort. Jag finns lite då och då i butiken, bl.a. den 14/4 och det vore himla kul om Du kikar in, så ses vi!
https://ordnainreda.se/
Ny tapet!Nu har mitt nya mönster ”Flowery” tryckts som tapet. Det är den underbara ockra som gör entré i min kollektion. Det är ju en färg som slår stort i vår och även hos mig. Jag verkligen älskar den. Blommor och ockra blir ljuvligt. Kika gärna på hemsidan! 
 
Mycket av mitt konstnärliga uttryck målar jag som figurativ konst, framför allt kvinnor. Mina målade kvinnor ska representeras, hyllas och ges en eftertanke på Munktellmuseet 19/4, då Zonta har mingelkväll där.
 
Zonta International är en global organisation av personer från olika yrkesgrupper som arbetar för att främja kvinnors rättigheter genom stödjande insatser och påverkansarbete. Det känns fint att vara där med min konst som kommer att finnas för beskådan samt försäljning.
 
Bokat konstkurs med en liten sjuårig besökare!
”Har du gjort allt det här”? utbrister hon när hon står i ateljén. ”Du är ju helt magisk!”
Ja, man kan ju inte annat än sträcka på sig när man får en sådan komplimang. ”Jag vill komma hit på kurs, får jag det”? Såklart! Det ska bli spännande och jag är säker på att jag också kommer att lära mig mycket av vårt möte och skapande i ateljén.
 
Förberedelser har börjat inför Konstsafari i Kungsör 12–13 maj. Jag kommer att tillsammans med AnnMarie Andersson presentera konst på Bygränd 2A i Kungsör. Varmt välkomna för en utflykt med konst och hantverk i hela Kungsör!
Mer information kommer i nästa månadsbrev.
 
Här kommer lite vårkvitter till er alla! Njut av värmen och alla småfåglar!

2018-04-06 10:13