Månadsbrev - Mars 2018

Månadsbrev - Mars 2018

Utställning i Toscana, Sundbyholmstravet och andra aktiviteter

Känner mig ödmjuk över att den väg jag väljer att gå ger mig så fantastiskt fina möten och värdefulla uppdrag att förvalta. ”Vägen vidare” är en av beställningarna jag målat där en tanke tolkats. Vi möttes i den. Fint. 

Utställningen i Toscana, Italien närmar sig med stormsteg och nu är äntligen konsten på väg i luften. Blev lite svettigt när mina prints försvann från tryckeriet och var på villovägar i en och en halv vecka tillsammans med Postnord, men nu är de hittade, signerade och på väg. De första gästerna på Villa Scopetello har nu anlänt för säsongen i snöblask, storm och vidare spöregn så det blir inte så mycket pool bad för dem. De får ha vernissage hela dagarna istället!

19 mars kommer jag att presentera/ ha min konst till försäljning på travet i Sundbyholm. Då är det tjejkväll och jag kar laddat med en massa kvinnor i akvarell, nya konstkort och prints i vårblomster. Det är dags med vår nu, eller hur! Jag kan inte vänta längre, penséerna åker snart fram på trappan tillsammans med kaffekoppen på fårskinnet dock, men ändå. För mer info om tjejkvällen:

http://www.sundbyholm.com/Evenemang/Travevenemang/Tjejkv%C3%A4llar/tabid/1483/Default.aspx 

Petra Hällnäs ART är en av Modell Madeleines samarbetspartners. Modell Madeleine kommer att anordna en modevisning på Clarion Hotel Bolinder Munktell tisdag 27/3. Då finns jag där med min konst. Det blir en härlig kväll med modevisning av Eskilstuna United DFF där allt tillfaller tjejerna och föreningen. Känns fint att delta i det. 

Den årliga konstrundan i Torshälla går av stapeln på påskafton 31/3. Jag kommer att ha min konst i Kvarnen. Förra året var helt fantastiskt. Det kom över 700 besökare bara till Kvarnen och det blev många intressanta diskussioner och möten i konstens tecken. Ser fram emot dagen igen. Jag kommer att ha med nya original, prints och konstkort. https://eskilstuna.nu/gora/torshalla-konstrunda

Jag hoppas vi ses i något av evenemangen som är på gång! Det vore kul att träffa just Dig!

Skärbrädor och brickor i motivet ”Tankar i en trädgård” är nu på tryck och finns snart i min webbshop. Lagom till kaffekoppen ska ut i trädgården om än med vinterstassen på!

Konst berör, konst påverkar, och ska så göra. Konst är en del a livet där vi tolkar, uppfattar och berikar vårt sinne i oss själva och tillsammans med andra. Jag vill med det som berör mig även beröra dig” /Petra

2018-03-16 09:01